4.12. Sporttikoirahallilla.

Pixie teki ensin paikallaolot. Istuminen hyvä, makaaminen myös hyvä paitsi just kun lähdin palaamaan kohti meni lonkalle. Korjasin ja pidin vielä hetken maassa.  Korjaa hyvin pois lonkalta, joten ei ongelmaa.

Lilli teki kaikki alokasluokan liikkeet tosin suuresti avustettuna. Seuraaminen hyvä, oikeaan käännös ja täyskäännös vaatii treeniä, jos teen liian nopeasti vaihtaa seuraamispuolta :) Muuten hyvin kesti pitkiäkin suoria, ja paikka oli aika hyvä. Tehtiin myös askeleita jotka oli pääosin onnistuneita. Liikkeestä maahan: TODELLA nopea ja hieno maahanmeno. Pari kertaa palkkasin heti maahanmenosta, kerran kävelin ja palkkasin takaisinpäin tullessa abt puolessavälissä. Luoksetulossa ei ekalla kerralla pysynyt paikallaan koska liikaa intoa, tokalla kerralla toinen koira oli muka liian lähellä. Itse luoksetulotkin aika huonoja, ekaa kertaa alkoi ennakoimaan pysäytystä. Liikkeestä seiso käsiavulla hieno. Hyppyä tehtiin ekaa kertaa, ok. Ihan treenien lopuksi otettiin vielä lyhyt paikalla olo joka hyvä.

Pixie teki vain sivulla kontaktissa istumista käskytyksellä, hyvä. Kontakti aika taakse, täytyy vahvistaa lisää kainaloa ettei ala kenottamaan ulospäin. Noutoa: vauhtina nostoja, pitää treenata kiertoa, koska saattaa alkaa räkäilemään tai ottaa laipasta. Tehtiin myös edessä istumisia, aika hyvin istuu jo kapula suussa niin että koskee muhun. Pitää vielä saada asento enemmän eteenpäin nojaavaksi.