Yksin treenaamassa pikkuhallissa missä peili (joka on kyllä kiva!)

Paikallaolot istuen ja maaten. Seisoin molemmissa koko ajan selin koiraan ja tarkkailin peilin kautta. Molemmat tosi hyviä. Istumisesta nameja liikkeen aikana, ja lopuksi lelu kun on melkeen liian rento. Makuusta vain nameja liikkeen aikana ja lopuksi.

Seuraamista muutamaan otteeseen hetken pätkiä. Liikkeellelähtöjä, oli ok. Askel-pari ja peruasento ei sujunut, jäi koko ajan seisomaan. Auttamalla onnistumisia. Samoin askeleet vasemmalle, jäi seisomaan. Autettuna sitten teki hyvin, ja tosi hyvin liikkutti kroppaansa sivuttain. Lennosta pidempiä (8-9 askelta) seuraamisia. Parilla ekalla ennakoi palkkaa muutaman askeleen jälkeen hyppäämällä liiviin kiinni. Pieni huomatus ja uusiksi, kun tajusi että pitää odottaa lupaa alkoi menemään tosi hyvin. Pitkissä ei myöskään asennon seilaamista. Lelupalkalla tekee tosi hyvin töitä, namilla kyllästyy  nopeasti. Mutta namilla tehdään vähintään puolet, koska muuten tulee helposti hämpsimistä.

Ruudun paikkaa parin metrin matkalta sivulta ja "evl-lähetyksenä". Ihan ok, haluaisi aina vaan noutaa maton :) Tein sitten pari kertaa niin että joutui hetken odottamaan matolla.

Jääviä, maahanmeno ensin autettuna ja sitten liikeestä ilman apua, oli tosi hyvä :)

Istumisia avulla, hyviä

Seisomisia avulla, ei mitään ideaa.. Siis mulla, joku blokki nyt tässä liikkeessä. Katotaan, kyllä se nyt seisomaan oppii, mutta se on vaan sellanen seisahtuminen.

Oikeen hyvä treeni, jäi hyvä fiilis!