Koska sm-kisat lähestyy hirveää vauhtia, on ollu pakko kaivaa toko-motivaatio naftaliinista. Kieltämättä oon kyllä taas vähän innostunut, kun oikeesti rupesin suunnittelemaan treenejä (enkä vaan räiski fiilis-pohjalta) ja sain kivoja ideoita viikonlopun leiriltä. Katotaan jos jaksais kirjottaa treenit tännekin, että pysyis jotenkin kärryillä siitä mitä on tehty.

Ma 23.4.2012

Nurtsikentällä, vieressä fudispeli:

Ensin vähän maassa pysymistä, nami käsi nenän yläpuolella johon vapautus suoraan maasta. Oikeen hyvä, tajuaa hyvin luopua, ja reagoi hyvin vapautus ääneen. Sen jälkeen liikkeestä maahanmenoja ympyrällä, ekan seiso mutta sen jälkeen muutama erittäin nopea maahanmeno.

Liikkeestä seisomista ympyrällä pallopalkalla. Kaikki onnistui, ja oli nopeutta. Ei myöskään kytännyt, pari vapautin heti pysäytyksestä ja pari muutaman sekunnin seisomisen jälkeen. Hyvin seisoi nyt vaikka pallo, ei alkanut kaatumaan. Osan tein niin että ympyrältä lähdin kävelemään suoraan, kun koira tarjosi seuruun käskytin seis eteenpäin katsoen. Hienosti pysähtyi, eli on alkanut pääsemään tuosta katseavusta ainakin eroon.

Paikallaolo, mentiin paikallaoloon kentän toisesta päästä tässä-käskyllä, hetki sivulla istumista "rivissä", ja siitä käsky käsiavulla kun katsoi muualle. Aika kolme minuuttia, matka reilusti pidempi kuin kisoissa, ei välipalkkaa vain kehuja. Välillä katteli viereistä peliä, mutta ei juurikaan reagoinut vaikka siellä huudettiin ja pallo lensi. Hyvä kokonaisuus.

Seuraamista, lähinnä tekniikkaa nami tai pallo kädessä jotta pää pysyisi suorempana. Myös namilla täyskäännöksiä ja oikeaan käännöksiä. Oli hyvä, tosin vähän ilmeisesti vielä viikonloppu väsytti.

Hirveästi tehtiin, mutta ajallisesti treenattiin ehkä kymmenen minuuttia, koska tein todella vähän toistoja. Olen muutenkin viime aikoina jättänyt toistot pois, jos onnistuu ekalla niin joko vaikeutetaan tai siirrytään seuraavaan liikkeeseen.