Odotus "kehän" ulkopuolella, siitä kehään. Ensin pari liikkeen "alkua" ja "loppua" käskytettynä, välissä vain kehut ja siirtymät. Toisesta käskytyksestä palkka.

Maahanmeno kokonaisuutena käskytettynä, ei mennyt virittelyissä maahan vaan seisoi, joten annoin reilun pääavun, jolla meni hyvin maahan. Ei ihan niin nopea kuin haluaisin, mutta onkin vielä kesken. Varasti ylös kun taas sössin nameja taskusta, muuten hyvä kokonaisuus.

Seuraamista nami kädessä, liikkuri vieressä mutta ilman käskyjä. Vahvistelin vaan päänasentoa ja etäisyyttä jalkaan. Pitkä suora ja pari täyskäännöstä ja oikeaan käännöstä. Ekan täyskäännöksen tein liian nopeasti, muut ok. Juoksua, alkuun hyppi mutta tasaantui.

Paikallaolo, pitkä aika, muut teki istumisen ja makuun. Hyvin pysyi vaikka oli häiriötä. Matka kohtuu pitkä.

Toinen "kehä", kaksi ihmistä häiriönä, ei käskyjä. Ei liikkeitä, vain vauhdista ja luoksetuloista seiso/maahan -stoppeja, ideana että kuuntelee käskyn eikä päätä itse. Luoksetulossa molemmat pysätykset hienoja, tein myös yhden jossa sekä seiso että maahan. Ikinä ei olla tehty, oli ihan ok, vauhti ei ihan sitä mitä haluaisin. Liikkeestä stoppeja, välillä palkka heti, välillä kävely pois. Paljon onnistuneita, maahanmenossa pitää olla tarkkana että takapää ei jää ylös.

Oikeen onnistunut treeni taas!